Ник Вујичиќ – Мотивационен Говор [МК Превод]

0
322

Роден без раце и нозе, Ник Вујичиќ го надмина својот хендикеп и живее самостоен, богат, исполнет и “чудесно добар” живот и служи како пример за многумина кои ја бараат вистинската среќа.

Previous articleДали сум убава? [Мотивациона Приказна]
Next articleДвајцата пријатели
Модерен дечко. Дечко на милениумот! Дигитален и колегијален! Диверзифициран, мултикултурен, пост-модерен деконструктивист. Политички, анатомски и еколошки неточен ... Сум бил link-уван и download-иран, сум бил инпут на аутсорсинг ... Јас сум хај-тек со краток живот! Иновативен со стејт оф д арт, би-крајбрежен мулти- таскер и можам да ви дадам гигабајт во нано-секунда!