The Opus – Мотивационен Филм [МК Превод]

0
278

Секој човек роден на планетава доаѓа со потенцијал да создаде неверојатен Опус. Но, само некои луѓе го прават тоа. Зошто е тоа? Во филмот “Опусот” ќе ви биде прикажана формулата и моделите кои Најголемите Достигнувачи ги користат за да создадат поголемо изобилство на богатството, здравје, односи и сопствено достигнување.

Познатиот мотивационен филм The Opus сега и со македонски превод.