Мало инспиративно делче како подарок од филмот Тајната (The Secret) посветено на најдраги личности.

За крај не заборавајте дека секој човек е капетан на својата душа и господар на својата судбина. Не заборавајте, поседувате моќ. Избор. Изберете живот, љубов, здравје, среќа!

Верувајте во добра среќа, правилно делување и чудото наречено – живот.