Тест за СИДА

0
202
aids test

Отишол еден млад дечко на лекар да направи тест за СИДА, го пополнил формуларот и му зеле крв. После неколку дена пристигнуваат резултатите и го запрашал лекарот:

– Докторе, какви се моите резултати?

– Имам лоша вест за вас, тестот е позитивен.

Младичот е во шок и сакал да знае дали постои некој лек кој би му помогнал да оздрави.

Докторот: Тука сте навеле дека сте хомосексуалец?

– Да, вистина е.

Докторот: Така и си мислев. Имам можно решение за вас. Земете 2 литри млеко, оставете го 2 дена на сонце, па испијте го заедно со 3 расипани јајца, 2 килограми расипана зелка и проплакнете го сето тоа со литро кефир. Тоа повторувајте го едно 20 дена и голема е веројатноста дека ќе преживеете!!

Младичот му се заблагодарил на докторот и побрзал дома да го приготви „лекот“.

Откако си заминал, сестрата го запрашала докторот:

– Докторе, зошто не му ја кажавте вистината, дека неговите резултати се негативни?

– За да види за што всушност служи задникот!!!!

Previous articleИзбор на совршениот маж
Next articleБизнисменот и ферарито
Модерен дечко. Дечко на милениумот! Дигитален и колегијален! Диверзифициран, мултикултурен, пост-модерен деконструктивист. Политички, анатомски и еколошки неточен ... Сум бил link-уван и download-иран, сум бил инпут на аутсорсинг ... Јас сум хај-тек со краток живот! Иновативен со стејт оф д арт, би-крајбрежен мулти- таскер и можам да ви дадам гигабајт во нано-секунда!